Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 208
Loading...

Гігієна харчування.

Дізнаємось

- Методи визначення добових енергетичних витрат організму
- Гігієнічну характеристику харчових речовин і продуктів
- Потреби організму в основних харчових речовин
- Гігієнічні вимоги до планування, обладнання, санітарного утримання приміщень їдальні
- Гігієнічні вимоги до транспортування, зберігання, кулінарної обробки та реалізації харчових продуктів
- Організацію харчування хворих у лікувально-профілактичних установах

Навчимось

- Проводити розрахунок енергетичних витрат і потреб людини у харчових речовинах
- Оцінювати адекватність харчування за меню-розкладкою
- Проводити відбір проб продуктів і направляти їх на лабораторні дослідження
- Проводити експрес-оцінювання харчових продуктів і визначати їх придатність до споживання
- Проводити санітарне обстеження та давати гігієнічну оцінку дотримання вимог санітарного режиму на підприємствах громадського харчування, харчоблоках лікарень
- Розробляти заходи щодо профілактики харчових отруєнь.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів