Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 208
Loading...

Аналіз флавоноїдів

Дізнаємось

Класифікацію флавоноїдів;
фізико-хімічні властивості БАР;
методи виділення флавоноїдів;
розповсюдження флавоноїдів у рослинному світі;
методи якісного та кількісного аналізу згідно ДФУ.

Навчимось

обґрунтувати питання заготівлі ЛРС з урахуванням раціонального використання
рослинної флори України, правил охорони та відтворення ресурсів лікарських рослин.
- виконувати в лабораторних умовах аналіз сировини за морфологічними ознаками;
визначати доброякісність сировини за числовими показниками.
висушувати та проводити до стандартного вигляду лікарську рослинну сировину, яка
містить флавоноїди

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 практичні заняття
1
2
3
5 лекції
1
2
3
4
5
6
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лекції
1
2
3
4
6 практичні заняття
1
2