Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 208
Loading...

Харчування та годування пацієнтів. Складання порційної вимоги, приблизного добового меню згідно з рекомендованою дієтою. Здійснення контролю за санітарним станом приліжкових столиків і холодильників, за асортиментом і терміном зберігання продуктів.

Дізнаємось

• правила складання порційної вимоги, приблизного добового меню згідно з рекомендованою дієтою;
• здійснення контролю за санітарним станом приліжкових столиків і холодильників, за асортиментом і термінами зберігання харчових продуктів;
• годування тяжкохворих у ліжку (з ложки, напувальника);

Навчимось

а) проводити бесіду з пацієнтом і його родичами про сутність призначеної дієти;
б) складати порційну вимогу та порціонник поста (див. Додаток 1);
в) складати приблизне добове меню згідно з рекомендованою дієтою (див. зразок Додаток 2);
г) здійснити контроль за санітарним станом приліжкових столиків; холодильника, асортиментом і терміном зберігання харчових продуктів;
д) годувати лежачого пацієнта з ложки, напувальника;
е) брати участь в роздаванні їжі;
є) здійснювати можливі медсестринські втручання в разі незадоволення потреби пацієнта в адекватному харчуванні та вживанні рідини.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60