Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 208
Loading...

Гігієна харчування.

Дізнаємось

1. Раціональне харчування, визначення цього поняття.

2. Теорії харчування.

3. Фізіологічне значення та основні функції харчування.

4. Біологічна дія їжі.

5. Класифікація нутрієнтів (харчових речовин) та їх функції в організмі (енергетична, пластична, каталітична, захисна).

6. Білки, їх роль в харчуванні людини, добова потреба.

7. Жири, значення в харчуванні людини, добова потреба.

8. Вуглеводи, значення в харчуванні людини, добова потреба.

9. Значення мінеральних солей в харчуванні.

10.Вітаміни, їх фізіологічна роль в організмі людини.

11.Гігієнічні вимоги до режиму харчування..

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів