Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 208
Loading...

Харчування пацієнтів.

Дізнаємось

- ключові положення наказу МОЗ України №931 від 29.10.2013 р. «Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні»;
 правила навчання пацієнта принципам раціонального та лікувального харчування;
 особливості складання порційної вимоги, добового меню згідно дієти;
 алгоритм / протокол годування тяжкохворих (з ложки, напувальника);
 алгоритм / протокол ведення харчових сумішей через зонд;
 алгоритм / протокол годування через гастростому, догляд за нею;
 показання до парентерального живлення, розчини.

Навчимось

• складати порційну вимогу;
• складати приблизне добове меню згідно з рекомендованою дієтою;
• годувати лежачого пацієнта з ложки, напувальника;
• годувати пацієнта через назогастральний зонд за допомогою шприца Жане;
• годувати хворого через гастростому, обробляти шкіру навколо гастростоми

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
4 лекції
1
2
3
4
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15