Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 208
Loading...

Вивчення будови органів травлення. Визначення топографії та відділів травної системи, їх проекції

Дізнаємось

Які органи входять до складу травної системи;
Як їжа перетворюється на поживні речовини, що засвоюються в кров;
Що таке ферменти та як вони «розщеплюють» білки, жири й вуглеводи;
Яка роль печінки, жовчного міхура й підшлункової залози у травленні;
Які розлади травлення бувають і як їх уникнути (харчова гігієна, режим харчування).

Навчимось

Розпізнавати органи травної системи та визначати їхню послідовність;
Пояснювати функції основних органів (рот, шлунок, кишечник, печінка, підшлункова залоза);
Описувати процеси механічного та хімічного перетравлення їжі;
Встановлювати зв’язок між харчуванням і здоров’ям травної системи.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60